YEŞİL KAHVE İLE ZAYIFLAMA



Yeşil kahve olarak kavrulma işleminden geçmiyor. Kahve kavrulmadığı için içerisindeki faydalı enzimler, mineraller kaybolmadan olduğu gibi kalıyor.

Yeşil kahvenin sağlığa yararları:

Yeşil kahve kafein ve klorojenik asit içerir, bu maddeler sayesinde vücuttaki yağ yakımını hızlandırır.

Bazal metabolizmayı hızlandırarak, daha fazla kalori yakmayı sağlar ve zayıflatır.

Yeşil kahve çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir. Metabolik faaliyetler sonucu oluşan serbest radikallerin oluşumunu önler.

Serbest radikallerin hücrelere zarar vermesini antioksidanlar engeller, yaşlanmanın olumsuz etkilerini geciktirmeye yardımcı olur.

Yorgunluğu ve halsizliği giderir, enerji verir.

Şeker hastalığı riskini azaltır.

Hipertansiyona iyi gelir.

Yeşil kahvenin hazırlanması:

Bir yemek kaşığı yeşil kahveyi, 180 ml. Kaynar suya ekleyip, 4 dakika demlenmesini bekleyin ve sıcak olarak için. Evde hazırlaması oldukça basittir. Günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere içebilirsiniz, 2 kereden fazla içmek zararlı olabilir.

Yeşil kahve son zamanlarda zayıflama ürünü olarak çok çok tercih ediliyor. Aşırı kahve tüketimi vücutta su tutulmasına sebep olur. Yeşil kahve içtiğiniz günlerde günde en az 2,5 litre su tüketmeniz gerekmektedir.

Yeşil kahve içerek zayıflayanlar gittikçe çoğalıyor. Sizde fazla kilolarınızdan kurtulmak için, doğal bir yöntem olan yeşil kahve ile zayıflayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LAVANTA YAĞI VE TÜTSÜSÜNÜN FAYDALARI

ANASON (ANİS) ÇAYININ FAYDALARI

ÇİÇEKLERİN OLUMLU ENERJİLERİ