CİLT LEKELERİNİ GİDERMEK İÇİN ÖNERİLER


Cilt lekeleri estetik açıdan hepimizi rahatsız eder. Cilt lekelerini giderip, temiz, pürüzsüz cilde kavuşmak için en etkili ve en çok kullanılan doğal yöntemleri bir araya getirdik. Bu yazımızda da sizlerle paylaşacağız.

Elma sirkesi:

Bir su bardağı elma sirkesi ve bir su bardağı suyu bir tencere içerisinde kaynatın. Kaynayan sirkeli su ile yüzünüze buhar yapın. Haftada bir kez uygulayın.

Haftada 3 – 4 gün elma sirkesi ve su karışımı ile yüzünüze tonik uygulaması yapın.

Anason tohumu:

Bir buçuk fincan suyun içersine, bir fincan anason tohumu koyup kaynatın. soğuduktan sonra süzüp, bu suyla cildinize masaj yapın. Cilt lekelerinizi giderir, cildinize canlılık ve parlaklık verir.

Yoğurt maskesi:

Bir yemek kaşığı süzme yoğurt ile 1 çay kaşığı karbonatı karıştırın. Temiz yüzünüze sürün. Bir saat bekletip ovarak çıkartın ve ılık suyla yüzünüzü yıkayın.

Kayın ağacı:

Kayın ağacı kabuklarını suda kaynatıp bu su ile yüzünüzü silin. Çiller, yüz lekeleri ve tüyleri giderir.

Süt ve salatalık maskesi:

1 adet salatalığı soyun, küp küp doğrayın. İçine bir fincan süt ilave edip 2 saat bekletin. 2 saat sonra süzün. Süzdüğünüz süt ile yüzünüzü silin.

15 gün boyunca her gün uygulamaya devam edin. Özellikle çillerin giderilmesinde etkilidir. Çillerin renginin açılmasını ve kaybolmasını sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LAVANTA YAĞI VE TÜTSÜSÜNÜN FAYDALARI

ANASON (ANİS) ÇAYININ FAYDALARI

ÇİÇEKLERİN OLUMLU ENERJİLERİ