KİREÇLENMEYE BİTKİSEL ÇÖZÜM



Günümüzde pek çok hastalığın tıpta tedavisi vardır. Eklem romatizması, kron hastalığı, Parkinson, hipertansiyon, şeker gibi hastalıkların tıpta kesin tedavisi yoktur. Ömür boyu ya da yıllarca ilaç kullanmamız gerekebilir. Tıbbın bile kesin tedavisini bulamadığı pek çok hastalığın reçetesi doğada vardır. Doğada öyle bitkiler var ki doğru ve dozunda kullanırsanız hem hastalıktan kurtulursunuz hem de hastalığın önüne geçmiş olursunuz. Hastalıklara karşı koruyucu olarak doğadaki bitkileri kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken hastalığınızı tedavi edecek bitkiyi bulup, doğru kullanım şeklini ve dozunu öğrenerek kür halinde uygulamanız.

Ülkemizde orta yaşın üzerinde pek çok kişi kireçlenmeyle ilgili ağrılar çekiyor, merdiven çıkamıyor, dizlerini bükemiyor, yürümekte zorlanıyor. Kireçlenme hastalarının tedavisi için Dr. İbrahim Saraçoğlu çınar yaprağını tavsiye ediyor. Olgun ve tazesi tercih edilen çınar yapraklarının miktarı, kaynama süresi ve suda ne kadar kaynatılacağı ve nasıl içileceği oldukça önemli.

Çınar yaprağı kürünün tarifi:

Yetişkin 2 adet orta boy çınar yaprağını 15 gün süresince bekletin. Yaprağın suyunun çekmesi gerekiyor. Bir buçuk su bardağı klorsuz suyu kaynatın, içine 15 gün beklettiğiniz çınar yapraklarını kırarak atın. 1 dakika kadar kaynadıktan sonra ocaktan alın. Ilıdıktan sonra suyun yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam aç karnına için. Uygulamaya 15 gün devam edin. 3 gün ara verin. 3 gün sonra kürü uygulamaya devam edebilirsiniz.
Çınar yaprağının en uygun uygulama şekli suda kaynatıp içmektir. Saraçoğlu çınar yaprağının faydalarını bilseydiniz üzerine basmaya kıyamazdınız şeklinde konuşuyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LAVANTA YAĞI VE TÜTSÜSÜNÜN FAYDALARI

ANASON (ANİS) ÇAYININ FAYDALARI

ÇİÇEKLERİN OLUMLU ENERJİLERİ