BASEN VE KALÇA ERİTEN DİYET
Türk kadınının ortak özelliği basen ve kalça bölgelerinin kilolu olmasıdır. Bölgesel zayıflama birçok kadının ortak sorunudur. Bölgesel zayıflamak imkansız değildir. Basen ve kalça bölgesindeki yağlardan kurtulmak için Dr. Ender Saraç’ın diyet listesini paylaşıyoruz.
1.gün kahvaltı:
Kahvaltıdan yarım saat önce ballı ve
limonlu ılık su için
3 yemek kaşığı sade müsli, 2 yemek kaşığı
yulaf ezmesi, 1 su bardağı az yağlı keçi sütü, 1tatlı kaşığı öğütülmüş keten
tohumu.
Ara öğün: kahvaltıdan 2 saat sonra
1 yeşil elma, 3 adet ceviz içi
Öğle yemeği:
150gr. ızgara tavuk yada hindi, yeşil
salata, közlenmiş sivri biber
Ara öğün:
1 su bardağı az yağlı keçi sütü, 4 adet
kuru kayısı
Akşam yemeği:
1 tabak semiz otu yemeği, yeşil salata
Ara öğün:
1 avuç çilek, 2 adet grisini, 1 fincan rezene
çayı
2. gün kahvaltı:
2 dilim tahıllı ekmek, 5-6 sap maydanoz,
mevsim yeşillikleri, 2 parmak dil peyniri
Ara öğün:
1 kivi yada 1 avuç dolusu erik
Öğlen yemeği:
150 gr. ızgara balık, limonlu ve
sarımsaklı semizotu salatası
Ara öğün:
1 adet armut, 1 fincan rezene çayı
Akşam yemeği:
1 kase sebze çorbası
Ara öğün:
5-6
adet çilek yada
10-12 adet erik
3.gün Kahvaltı:
2 dilim tahıllı ekmek, 2 çorba kaşığı lor
peyniri, 2 adet sivri biber, maydanoz ve yeşillik
Ara öğün
1 adet armut
Öğle yemeği:
4 adet köfte, maydanoz ve roka salatası
Ara öğün:
2 adet şekersiz yulaflı bisküvi,
istediğiniz bitki çayı
Akşam yemeği:
Yeşil mercimek yemeği, pazı, ıspanak gibi
sebzelerle pişirilecek, yeşil salata
Ara öğün:
1 adet yeşil elma, 3 adet ceviz
Diyetin uygulama süresi 21 gündür.
Yorumlar
Yorum Gönder