ÇİÇEKLERİN OLUMLU ENERJİLERİ

Son zamanlarda çevremizdeki enerjilerden ve olumlu etkilerinden konuşmaya çok başladık. Eski bir Çin felsefesi olan Feng Shui'ye göre de evlerimize şans, bereket, bolluk getiren uygulamalar içinde çiçeklerin de önemli bir yeri var. 

Feng Shui felsefesine göre çiçeklerin yaydığı enerjileri bu yazımızda paylaşacağız. 

Gül: Kırmızı gül, iyi şans, güzel sürpriz enerjisi verir, beyaz gül sadakat ve şefkat, sarı gül ise öğrenme enerjisi verir.

   Sardunya: Bolluğu ve bereketi temsil eden bir çiçektir. Özellikle kırmızı renkte olan sardunyalar parayı temsil eder. 

Orkide: Sakinliği ve barışı temsil eden bir çiçektir. Evinizde sukunet sağlamak için orkideyi kullanabilirsiniz. 

Kasımpatı: Mutluluğu temsil eder. Evinize bol kahkaha ve mutluluk enerjisi verir.


Karanfil: Evinizde romantik bir hava yaratmak istiyorsanız karanfili kullanabilirsiniz. Özellikle beyaz karanfili yatak odanızda kullanırsanız huzur ve romantizm enerjisini çekersiniz. 

  Mimoza: Başarının dengesini sağlayan bir çiçektir. Evinizde veya iş yerinizde mimoza kullanırsanız başarınız artarak etkisi sürekli kalır. 









Doğanın pozitif enerjisinden faydalanmak için evinizde ve iş yerinizde çiçekleri kullanmanızı öneririm. Yeşil yapraklı çiçekler ev içerisinde güney ve güneydoğu yönlerine yerleştirilirse evin şansı ve bereketi artar. Özellikle yuvarlak yapraklı yeşil çiçekler iyi bir enerji alanı yaratır. Evinize iyi şansı çekmenizi sağlar. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LAVANTA YAĞI VE TÜTSÜSÜNÜN FAYDALARI

ANASON (ANİS) ÇAYININ FAYDALARI